Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tupperware Kombikosár

Tupperware Kombikosár

Méret: 24,3 x 24,5 x 6,5 cm

Szín: piros- fehér

Egységár: 4.500,00 Ft/db
Gyártó: Tupperware
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Kombikosár két külön részből áll egy Szűrő és egy Tál részből.  A két részt külön is és együtt is használhatjuk.

Alkalmas gyümölcsök, zöldségek mosására és lecsöpögtetésére, tálalására, görögdinnye, vagy más nagy nedvességtartalmú étel szervírozására, valamint fagyasztott élelmiszerek kiolvasztására.

A Tupperware háztartási műanyag edényei segítséget nyújtanak a hűtőben való frissentartáshoz, a tároláshoz, a konyhai előkészítéshez, a szervírozáshoz, a mélyhűtéshez, a mikrohullámú sütőben való főzéshez, sütéshez és melegítéshez. A Tupperware története 1946-ban kezdődött Amerikában, amikor a céget alapító Earl Tupper kifejlesztett egy egyedülálló alapanyagot, és ebből megalkotta az első „Csodatál" elnevezésű edényt.
Az orlandoi központú cég ma a világ több mint 130 országában van jelen, és fogalom a háziasszonyok körében. Ma a Tupperware szerte a világon több, mint 1.500.000 embernek biztosít munkalehetőséget. A világon összesen 19, Európában pedig 4 országban, Belgiumban, Franciaországban, Portugáliában és Görögországban működik Tupperware gyár. A cég Tanácsadóinak és alkalmazottainak a száma meghaladja a 1.500.000-et. 
A Tupperware mindenkori vezérelve: „Nem mindennapi formatervezés a mindennapokhoz." Ez a törekvés a mai napig érvényes. A vállalat tervezői rendszeresen nyernek el Európában és Ázsiában rangos formatervezési díjakat. A forma mellett a minőségnek is kiemelkedõ szerepe van: rendeltetésszerű használat mellett a termékekre a cég 30 év garanciát vállal, illetve állandó termékeihez biztosítja a folyamatos kellékellátást is.