Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tupperware Formavarázs

Ár:
8.000 Ft
7.000 Ft (5.512 Ft + ÁFA)

Tupperware Formavarázs

4 db nagy- kerek formázó betéttel

Méret: 19,2 x 18 x 11,5 cm

Futószalag mérete:10,7 x 39,8 cm

Szín: piros-fehér

Kiszerelés: 1 készlet

Egységár: 7.000,00 Ft/db
Gyártó: Tupperware
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás

A Formavarázzsal egy nyomással könnyen készíthetünk rúd vagy henger alakú ételeket.

Krokettek, sütemények, gnocchi és halrudak készítésére is alkalmas.

A töltőrésze 630 ml, a maximálisan beletehető tésztaszintet megjelölték.
Tartozéka egy műanyag lapát, amelyen a tésztát is könnyedén beletehetjük a nyílásba, de segítséget nyújt a hasábok darabolásában és felszedésében is.
Az aljába egy úgynevezett futószalag illeszthető. Miközben a tésztát nyomjuk kifelé ez a szalag viszi magával az elkészült hasábokat,
hengereket.
A lap mércézett, így egyforma hosszúságra darabolhatjuk a tésztát. 
 
A Tupperware háztartási műanyag edényei segítséget nyújtanak a hűtőben való frissentartáshoz, a tároláshoz, a konyhai előkészítéshez, a szervírozáshoz, a mélyhűtéshez, a mikrohullámú sütőben való főzéshez, sütéshez és melegítéshez. A Tupperware története 1946-ban kezdődött Amerikában, amikor a céget alapító Earl Tupper kifejlesztett egy egyedülálló alapanyagot, és ebből megalkotta az első „Csodatál" elnevezésű edényt.
Az orlandoi központú cég ma a világ több mint 130 országában van jelen, és fogalom a háziasszonyok körében. Ma a Tupperware szerte a világon több, mint 1.500.000 embernek biztosít munkalehetőséget. A világon összesen 19, Európában pedig 4 országban, Belgiumban, Franciaországban, Portugáliában és Görögországban működik Tupperware gyár. A cég Tanácsadóinak és alkalmazottainak a száma meghaladja a 1.500.000-et. 
A Tupperware mindenkori vezérelve: „Nem mindennapi formatervezés a mindennapokhoz." Ez a törekvés a mai napig érvényes. A vállalat tervezői rendszeresen nyernek el Európában és Ázsiában rangos formatervezési díjakat. A forma mellett a minőségnek is kiemelkedõ szerepe van: rendeltetésszerű használat mellett a termékekre a cég 30 év garanciát vállal, illetve állandó termékeihez biztosítja a folyamatos kellékellátást is.