Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Akik nélkül nem jöhetett volna létre...

Emberek, akik vidéken szeretnének boldogulni és egy jó élet feltételeit megteremteni maguknak, családjuknak. Olyan tevékenységekben fogni, ami tisztes megélhetést és örömöt is ad. A multinacionális környezetben egy másfajta választást kínálni. Ezzel párhuzamosan és ennek eredményeként pedig olyan termékek, amelyek mögött ízig-vérig emberek vannak, akik beleadták legjobb tudásukat, hogy létrehozhassanak valami egyedit és utánozhatatlant.

Mi pedig kigondoltuk és véghezvittük...

Valkonyáról, a festői szépségű zalai faluból indítottuk vállalkozásukat összefogva és egy csokorba gyűjtve ezeket az embereket, majd termékeiket eljuttatva a vásárlókhoz.
Tevékenységeinkkel szeretnénk hozzájárulni a negatív környezeti hatások mérsékléséhez azáltal, hogy az élelmiszereket igyekszünk minél kevesebbet „utaztatni” és elsődlegesen helyben értékesíteni a helyi termékeket.
Vállalkozásunk része a valkonyai Erdőszéli Pékkuckó is, ami által az egészségünkre jótékony kenyerek és pékáruk is elérhetővé válhatnak.

Köszönjük, ha megtisztel minket vásárlásával!
Domborai Anett, Nádasi Tamás - a JótEvő ötletgazdái


Elérhetőségeink:

E-mail: apiachazhozjon@gmail.com 
Az üzenetekre a beérkezés időpontja szerinti sorrendben válaszolunk. Köszönjük szíves türelmét.

Telefonszámunk: 06 20 206 1359 
Munkanapokon hétfőtől péntekig 8-16 között elérhető. Várjuk szeretettel hívását a megadott időszakban.

Termékeink KIZÁRÓLAG Nagykanizsa 10  km-es körzetében elérhetőek, HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL. A rendelés leadás határideje minden héten kedd, a kiszállítás pedig CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT előre egyeztetett időpontban történik. 
Minimum rendelési érték: 5000 Ft. 
Házhoz szállítási díjat nem számítunk fel.

Az Erdőszéli Pékkuckó termékei csütörtökön 14.00-19.00 között személyesen is átvehetőek Nagykanizsán, a Cserebogár Bárban (Ady út 2.) vásárlási minimum nélkül. A rendelési igény csak ajánlatkérő űrlapon jelezhető 48 órával az átvételt megelőzően.