Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Akik nélkül nem jöhetett volna létre...

Emberek, akik vidéken szeretnének boldogulni és egy jó élet feltételeit megteremteni maguknak, családjuknak. Olyan tevékenységekben fogni, ami tisztes megélhetést és örömöt is ad. A multinacionális környezetben egy másfajta választást kínálni. Ezzel párhuzamosan és ennek eredményeként pedig olyan termékek, amelyek mögött ízig-vérig emberek vannak, akik beleadták legjobb tudásukat, hogy létrehozhassanak valami egyedit és utánozhatatlant.

Mi pedig kigondoltuk és véghezvittük...

Valkonyáról, a festői szépségű zalai faluból indítottuk vállalkozásukat összefogva és egy csokorba gyűjtve ezeket az embereket, majd termékeiket eljuttatva a vásárlókhoz.
Tevékenységeinkkel szeretnénk hozzájárulni a negatív környezeti hatások mérsékléséhez azáltal, hogy az élelmiszereket igyekszünk minél kevesebbet „utaztatni” és elsődlegesen helyben értékesíteni a helyi termékeket.
Vállalkozásunk része a valkonyai Erdőszéli Pékkuckó is, ami által az egészségünkre jótékony kenyerek és pékáruk is elérhetővé válhatnak.

Köszönjük, ha megtisztel minket vásárlásával!
Domborai Anett, Nádasi Tamás - a JótEvő ötletgazdái


Elérhetőségeink:

E-mail: apiachazhozjon@gmail.com 
Az üzenetekre a beérkezés időpontja szerinti sorrendben válaszolunk. Köszönjük szíves türelmét.

Telefonszámunk: 06 20 206 1359, 06 93 201 087
Munkanapokon hétfőtől péntekig 8-16 között elérhető. Várjuk szeretettel hívását a megadott időszakban.

Rendelésleadás az ajánlatkérő űrlap kitöltésével lehetséges, ahol a szöveges részben több termék is megjelölhető!
 
SZERDÁN ÉS PÉNTEKEN 14.00-17.00 között ELŐRE MEGRENDELT CSOMAGOK átvétele Nagykanizsán, a Pékkuckó Kamrájában (Rozgonyi utca 1.)
SZOMBATON 14.00-17.00 között Piac a kertben - HELYSZÍNI VÁSÁRLÁS Nagykanizsán, a Szőlőskert Fogadó udvarán (Szőlősgazda út 1.)
5000 Ft feletti rendelés esetén Nagykanizsa 10 km-es körzetében és a Borsfa-Bázakerettye-Letenye-Tótszerdahely- Becsehely vonalon INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁST biztosítunk.