Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyereknapi édes csomag: 1 Mogyorókrémes babka (0,5 kg) + 2 Mogyorókrémes kifli

Mogyorókrémes babka összetevők: búzakenyérliszt, élesztő, tej, tojás, cukor, só, vaj, Valentin's dalékmentes mogyoróvaj

Mogyorókrémes kifli összetevők: búzakenyérliszt, élesztő, tej, tojás, cukor, só, vaj, Valentin's dalékmentes mogyoróvaj

Csomagár: 1 600 Ft

Kiszerelés: 1 x 0,5 kg-s babka + 2 kifli

ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK:

Házhoz szállítás: CSÜTÖRTÖKÖN délután előre egyeztetve Nagykanizsa 10 km-es körzetében. Minimum rendelési limit a webáruház összes elérhető termékéből 5 000 Ft! 

Gyártó: Erdőszéli Pékkuckó

Leírás

Egy kis személyes bemutatkozó:

A különböző kelt tészták készítése már egészen kicsi korunktól kezdve része a mindennapjainknak, majd a családalapítással azonos időben úgy határoztunk, hogy kenyereinket is magunk fogjuk készíteni. Sok gyakorlással és önfejlesztéssel sikerült eljutnunk odáig, hogy mindössze a tészta viselkedésére figyeljünk, ne recepteket kövessünk a kívánt végeredmény érdekében. Azt gondoljuk, hogy a mára népbetegséggé váló gluténérzékenység elkerüléséhez a gazdáig és molnárig kell visszamenni, ezért próbáljuk felkutatni azokat a termesztőket és malmokat, akik nem csak a terméshozam és a termelési volumen alapján hozzák meg döntéseiket.
Tevékenységünkkel azoknak szeretnénk segíteni, akik szakítani akarnának a jelenlegi kenyérfogyasztási szokásaikkal, akik emésztési problémákat tapasztalnak és akik fogékonyak az otthon sütésekre. Kiemelten fontosnak tartjuk azt is, hogy a gyerekek tudják és értsék; a liszt és a kenyér nem csupán csak egy a sok közül, amit aznap a boltban veszünk.