Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FONOTT csomag: 1 Muravidéki kövön sült kerek perec (0,2kg) + 1 Magvas fonottka (0,3 kg)

Kerek perec összetevők: fehér kenyérliszt, élesztő, tej, cukor, tojás, zsír, só

Magvas fonottka összetevők: fehér kenyérliszt, élesztő, tej, cukor, tojás, zsír, só, lenmag, napraforgómag

Ár: 900 Ft

Kiszerelés: 1 x 0,2 kg kerek perec, 1 x 0,3 kg magvas fonottka

ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK:

Házhoz szállítás: CSÜTÖRTÖKÖN délután előre egyeztetve Nagykanizsa 10 km-es körzetében és a Borsfa-Bázakerettye-Letenye-Tótszerdahely- Becsehely- vonalon. Minimum rendelési limit a webáruház összes elérhető termékéből 5 000 Ft! 

Gyártó: Erdőszéli Pékkuckó

Leírás

Egy kis személyes bemutatkozó:

A különböző kelt tészták készítése már egészen kicsi korunktól kezdve része a mindennapjainknak, majd a családalapítással azonos időben úgy határoztunk, hogy kenyereinket is magunk fogjuk készíteni. Sok gyakorlással és önfejlesztéssel sikerült eljutnunk odáig, hogy mindössze a tészta viselkedésére figyeljünk, ne recepteket kövessünk a kívánt végeredmény érdekében. Azt gondoljuk, hogy a mára népbetegséggé váló gluténérzékenység elkerüléséhez a gazdáig és molnárig kell visszamenni, ezért próbáljuk felkutatni azokat a termesztőket és malmokat, akik nem csak a terméshozam és a termelési volumen alapján hozzák meg döntéseiket.
Tevékenységünkkel azoknak szeretnénk segíteni, akik szakítani akarnának a jelenlegi kenyérfogyasztási szokásaikkal, akik emésztési problémákat tapasztalnak és akik fogékonyak az otthon sütésekre. Kiemelten fontosnak tartjuk azt is, hogy a gyerekek tudják és értsék; a liszt és a kenyér nem csupán csak egy a sok közül, amit aznap a boltban veszünk. Hisszük és hangsúlyozzuk; a titok az, hogy nincs titok, csak kitartás és akarat az egészségesebb táplálkozás felé vezető úton.